Lilla grodan

ekologiskt, hållbart & återvunnet - snällt mot miljö och plånbok


Unik butik med lite av mycket

Secondhandkläder - garn - hantverk - ekologisk hudvård - underkläder & strumpor (i bambu fr storlek 134/140-dam xl och 34/36-46/48 i strumpor) - giftfria leksaker & pussel - babykläder - och mycket mer!

Butik: Idrottsgatan 3 i Veberöd (20km öster om Lund)

 

Facebook: @lillagrodans
Instagram: @lillagrodanreko

Öppettider:

 

heartÖppet vecka 7heart

Onsdag kl. 13.30-17 

Torsdag kl. 13.30-17

Fredag kl. 13.30-16

 

heart20% på allt secondhand i butiken!!!

heartHandla för minst 150kr och du får köpa ett par bambustrumpor för endast 15kr (ord pris 25-40kr)

heartUllsockar (stl 25/27-43/45) 2 för 125kr (ord pris 70kr/par)

 

Passar inte öppettiderna dig så kan du alltid beställa här på webben :-)

Det går såklart att välja "hämta i butik" och då finns beställningen för avhämtning samma dag eller dagen efter. 


 

heart Jag har alltid öppet enligt överenskommelse. Var inte rädd för att höra av dig - jag öppnar gärna butiken heart. Annars beställ här på webben och få det skickat till dig eller hämta när det passar dig. 

Skicka sms till 0704-317102 eller mejl till lillaminigrodan@hotmail.com

Du kan betala med kort, Swish och kontanter.

  

Inlämning secondhand

Det går alltid bra att lämna in begagnade kläder till Lilla grodan. Helt och rent ska det vara men det behöver inte vara sorterat. Jag tar emot damkläder, barnkläder, skor och väskor. Det finns en tunna utanför butiken där det går bra att lämna när som helst. Är det mycket ställer du det bredvid :) Som tack för att du lämnar in till mig får du 15% på ett eller flera köp, beroende på vilket skick kläderna är i och hur mycket du lämnar. Glöm inte lägga med ditt mobilnummer så jag kan skicka ett 15%-sms till dig. Allt som jag inte kan sälja skänker jag vidare till andra som kan behöva det eller till textilåtervinnig. heartTack för att du hjälper till att bidra till en lite grönare och skönare värld

Lilla grodan nu även på Green stories i Malmö!

Lilla grodan har nu ett lite sortiment av garn och hantverk på Green stories i Malmö. Ett mycket trevligt butikskollektiv med ekologiskt, fairtrade, och återvunnet i fokusheart. Ett besök dit rekommenderas verkligen! Mer info och vägbeskrivning på www.greenstories.se.  

Beställningar

Du kan beställa dina varor här via hemsidan. 

Din beställning kan sen hämtas enligt överenskommelse i Veberöd eller skickas mot en portokostnad. Betala med Swish eller banköverföring.